Asistenta implicată în farsa legată de Kate Middleton a fost găsită moartă

Diana Ionescu, 7 decembrie 2012, Ora 17:47

  • print
  • |
asistenta-implicata-in-farsa-legata-de-kate-middleton-a-fost-gasita-moarta-28246-1.jpg

Angajata spitalului King Edward VII care a fost victima unei farse făcute de un post de radio australian a fost găsită fără suflare în apropierea spitalului, informează BBC Online.

Autorii farsei au fost criticați pentru gluma lor nesărată

Pe 5 decembrie, la o zi după ce Kate Middleton fusese internată în spitalul King Edward VII, doi prezentatori de radio australieni au sunat la spital, dându-se drept Regina Marii Britanii și Prințul Charles.

Au încercat să intre în vorbă cu Kate Middleton, însă deoarece aceasta dormea, au stat de vorbă cu una dintre asistentele care au vegheat-o.
"Doarme în prezent, iar până la momentul de față a avut o noapte liniștită. I-au fost administrate fluide și este într-o stare stabilă. Vă recomand să o vizitați dimineață după ora 9", le-a spus asistenta celor doi. De asemenea, asistenta le-a spus celor doi prezentatori că prințul William plecase de la spital la ora 21:00 în seara respectivă.

Reprezentanții spitalului King Edward VII au recunoscut că întreaga convorbire a fost reală, dar a catalogat-o drept o farsă prostească.

Două zile mai târziu, vineri, asistenta care a căzut victimă farsei australienilor a fost găsită moartă în apropierea locului său de muncă. Cauza morții nu a fost încă făcută publică, așa că nu se știe cu siguranță încă dacă este vorba de o sinucidere sau nu, așa cum speculează tabloidele britanice.

Realitatea.net

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou