Aspazia Cojocaru, amaninţată cu moartea: "Te trimit după Elodia"

Constantin Georgescu, 14 decembrie 2012, Ora 16:10

  • print
  • |
aspazia-cojocaru-amanintata-cu-moartea-te-trimit-dupa-elodia-28372-1.jpg

"Am să te trimit după Elodia", i-a scris un deţinut judecătoarei Aspazia Cojocaru de la Curtea Constituţională, căreia i-a mărturist că "are resentimente mari faţă de magistraţi", pentru că sunt corupţi şi că "au nenorocit o lume înteagă", semnând "asasinul Elodiei" scrisoarea de ameninţare.

"STIMATA DOAMNĂ JUDECĂTOR/CIT DE CURÎND AM SĂ TE OMOR/ŞI NU-I POVESTE PENTRU COPII/VEI FI VICTIMA LA 78/2000/TE VOI TRIMITE DUPĂ ELODIA DRAGĂ/SĂ NU TE MAI ÎNTORCI NICIODATĂ/CĂ EŞTI UN MAGISTRAT CORUPT/DE-MI VINE CA SĂ TE .../AM RESENTIMENTE MARI FAŢĂ DE MAGISTRAŢI/VEDEAVA-ŞI DECAPITAŢI/CĂ SUNTEŢI ATÎT DE CORUPŢI DRAGĂ/CĂ AŢI NENOROCIT O LUME ÎNTREAGA!!!/Cu stimă şi respect... (ASASINUL ELODIEI)", i-a scris judecătoarei constituţionale deţinutul Nicu Pîrleţeanu, închis în Penitenciarul Giurgiu, deferit justiţiei de procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Deţinutul Nicu Pîrleţeanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului instanţei supreme pentru ameninţarea judecătoarei Aspazia Cojocaru, de la Curtea Constituţională, în timpul analizării legalităţii avizului de suspendare din funcţie a preşedintelui României, de către Parlament.

Scrisoarea a fost primită de judecătoarea Cojocaru în data de 10 iulie, anterior aceasta mai fiind ameninţată prin interfonul locuinţei.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou