Bianca Drăguşanu, apariţie horror. Uite în ce hal a ajuns să arate!

Ziarul Atac, 14 decembrie 2012, Ora 00:35

  • print
  • |
bianca-dragusanu-aparitie-horror-uite-in-ce-hal-a-ajuns-sa-arate-28368-1.jpg

Iubita lui Cristea tine enorm la silueta. Fiecare gram in plus peste exigentele ei , se transforma intr-o adevarata drama pentru Bianca. In cele mai recente fotografii, talia Biancai este absolut spectaculoasa.

Desi sustine ca masoara 60 de cm in talie, dimensiunea perfectiunii, Bianca Dragusanu pare trasa printr-un inel, la propriu. Recent, roscata a realizat un set de fotografii in care talia ei poate fi comparata cu cea a celebrei femei "viespe".

Dupa saptamanile grele petrecute in cantonamentul de la "Dansez pentru tine", unde avea si zece ore de antrenamente pe zi, muschii i s-au definit, orice surplus de grasime s-a topit ca prin minune, iar mijlocul ei a capatat un aspect absolut uluitor.

Talia Biancai arata acum nefiresc de subtire, roscata putand concura fara probleme pentru titlul de "femeia cu cea mai subtire talie".

sursa: Cancan

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou