CAZ ŞOCANT! Oana Lis, hăituită de 20 de câini

Anca Bratu, 5 septembrie 2013, Ora 13:03

  • print
  • |
caz-socant-oana-lis-haituita-de-20-de-caini-33921-1.jpg

Tragedia micuţului omorât de un câine lângă Parcul Tei din Bucureşti a îngrozit-o pe Oana Lis. Vedeta şi-a amintit experienţa asemănătoare prin care a trecut în urmă cu câţiva ani şi a retrăit clipe e de groază, însă a avut mai mult noroc.

"Mie mi-e frică de câini! Am trecut printr-o experienţă groaznică mai demult, o haită de câini m-a urmărit. M-au înconjurat şi au început vreo 20 de câini să mă muşte. Vreau să vă spun că am leşinat instantaneu. Nişte băieţi m-au salvat. Am semne pe picioare şi acu, am fost la spital, injecţii în burtă, tratament... Plus că am rămas cu o traumă până în ziua de azi...", a scris Oana Lis pe Facebook.

Comentariile au fost pe măsură: "Şi Viorel ce a făcut când a fost primar pentru a nu mai păţi şi alţii la fel?", "Nasol tare, draga mea..." sau "Sărăcuţa de tine", au câteva dintre replicile fanilor.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou