Colosul Alin Popa s-a înecat în faţa prietenilor şi nimeni nu a sărit să-l salveze.

Ziarul Atac, 3 septembrie 2012, Ora 16:53

  • print
  • |
colosul-alin-popa-s-a-inecat-in-fata-prietenilor-si-nimeni-nu-a-sarit-sa-l-salveze-27416-1.jpg

Alin Popa, cunoscut participant la competiţiile "Strongest Man", s-a înecat, sâmbătă, în timp ce se plimba cu skijet-ul pe un lac din comuna Apa, judeţul Satu Mare.

Bărbatul, un fost concurent la concursurile de tip "Strongest Man", bodyguard şi pasionat de culturism şi sport, a căzut în apă când se plimba cu skijet-ul, după ce i s-ar fi făcut rău. Trupul sportivul maramureşean este căutat şi la această oră de scafandri.

Cutremurător este faptul că nimeni nu a sărit să-l salveze, crezând că acesta glumeşte. Participant la atâtea competiţii "Strongest man", sportivul în vârstă de 34 de ani era robust şi părea sănătos tun. Abia cand au văzut că Alin Popa a dispărut din raza lor vizuală au înţeles că este vorba de o adevărată tragedie.

 Au fost chemate de urgenţă autorităţile şi, de sâmbătă seara începând, scafandrii încearcă să dea de urma tânărului care trăgea fără probleme camione întregi la concursurile "Strongest man".

"Cercetările, inclusiv autopsia, vor fi continuate după ce persoana va fi găsită, aceste acţiuni fiind în atribuţia ISU Satu Mare", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, Roxana Cristea, citată de emaramures.ro.

Pasionaţii de acest domeniu îl ştiu pe Alin Popa şi reprezentaţiile sale. El reuşea să tragă cu uşurinţă o maşină de popmpieri sau un camion plin cu lemne şi putea să ridice o maşină cu tot cu pasageri.

Maramureşeanul, care avea o înălţime de 1,85 m şi cântărea 140 de kilograme, este căutat acum de scafandri.

"In jurul orei 19.00 am fost sesizaţi de dispariţia unui bărbat în balastiera Apa. Ne-am deplasat la faţa locului şi s-a procedat la căutarea acestuia cu barca pneumatică, căutările fiind sistate când, din cauza întunericului, vizibilitatea era foarte scăzută. Căutările cu barca pneumatică s-au derulat pe tot parcursul zilei de duminică, 2 septembrie, însă corpul nu a fost găsit. De aceea, am făcut o adresă la Ministerul Administraţiei şi Internelor, în care am solicitat o echipă de scafandri. A fost desemnată o echipă de la ISU Arad. Ei sunt acum pe drum spre noi şi când vor ajunge vom demara căutărea", a declarat maiorul Aurel Ulici.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou