Copii torturaţi de o educatoare bolnavă FOTO

Ziarul Atac, 26 octombrie 2012, Ora 14:31

  • print
  • |
copii-torturati-de-o-educatoare-bolnava-foto-27825-1.jpg

Imaginile îngrozitoare au fost postate chiar de educatoarea din China. Femeia a oripilat întreaga lume cu fotografiile în care abuza copiii din propria clasă, cu vârsta de nici cinci ani. Când a fost întrebată de ce a făcut-o aceasta a răspuns senin că "a fost amuzant", scrie chinasmack.com.

Un copil ridicat de urechi! Imaginea a îngrozit utilizatorii de Internet. Scenele s-au petrecut la grădiniţa Blue Peacock Kindergarten din Wenling. Autorităţile au identificat-o imediat pe educatoare.

Peste 700 de fotografii care arată clipele de groază prin care au trecut cei mici nu au decât o justificare: "a fost amuzant".

Yan Yanhong a postat şi comentarii la fotografii. De exemplu, la cea în care un copil este aruncat în coşul de gunoi acesta a scris: "Asta ar trebui să te înveţe cum să te comporţi" sau "Consecinţele unui comportament prost".

sursa: Realitatea.net

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou