Update: Costică Ștefănescu s-a aruncat de la etaj și a murit

Cristian Blănuţă, 20 august 2013, Ora 19:54

  • print
  • |
costica-tefanescu-s-a-aruncat-de-la-etaj-i-a-murit-33471-1.jpg Update

UPDATE 11:29 Fostul mare fotbalist Costică Ştefănescu, decedat marţi, la vârsta de 62 de ani, va fi înhumat la Craiova, a anunţat site-ul oficial al echipei Universitatea Craiova, sub culorile căreia a evoluat în cea mai mare parte a carierei.

Adrian Mititelu împreună cu Mariana Ştefănescu, soţia fostului Căpitan, au luat decizia să îl înhumeze pe Costică Ştefănescu la Craiova. În acest sens, Clubul de Fotbal Universitatea Craiova va face toate diligenţele la Primăria Craiova pentru a obţine un loc de veci în Cimitirul Ungureni. Funeraliile vor fi suportate de către Universitatea Craiova", se arată în comunicatul clubului oltean citat de Agerpres.

Toţi cei care deplâng trecerea în nefiinţă a marelui fotbalist sunt aşteptaţi la sediul Clubului de Fotbal Universitatea Craiova, din strada Sfântul Dumitru, nr.1, unde pot aprinde o lumânare pentru sufletul Căpitanului, mai precizează clubul.

Şi cealaltă echipă din Bănie, CS Universitatea Craiova, a anunţat că toţi cei care doresc să aprindă o lumânare şi să depună o floare în memoria lui Costică Ştefănescu o pot face la stadionul ''Ion Oblemenco'', începând de miercuri, de la ora 11,00.
Cluburile Steaua Bucureşti, la care Costică Ştefănescu şi-a început cariera de fotbalist, şi FC Braşov, la care şi-a încheiat-o, au transmis şi ele condoleanţe după decesul fostului jucător al Craiovei Maxima.

 

Fostul fotbalist Costică Ştefănescu a încetat din viaţă, marţi seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală,

Costică Ştefănescu avea 62 de ani şi suferea de o boală incurabilă, fiind internat de mai mult timp la Spitalul Militar, potrivit Mediafax.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 20, dar şi o echipă a Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei. Trupul lui Costică Ştefănescu urmează a fi ridicat şi dus la INML. Parchetul Militar va prelua acest caz.

Costică Ştefănescu s-a născut pe 26 martie 1951 la Bucureşti şi şi-a început cariera la Steaua, pentru care a jucat până în 1973, când s-a transferat la Universitatea Craiova. Aici a cunoscut cea mai frumoasă perioadă a carierei sale, jucând pentru Ştiinţa până în 1986, în 378 de meciuri (10 goluri marcate).

Ultima echipă la care a evoluat a fost FC Braşov, unde a fost antrenor-jucător. A disputat 490 de meciuri în prima ligă şi a marcat 19 goluri.

Costică Ştefănescu are în palmares trei titluri de campion al României, toate cu Universitatea şi cinci Cupe ale României, una cu Steaua şi patru cu Universitatea. La echipa naţională a adunat 66 de selecţii.


Ştefănescu se lupta de mai bine de şase luni cu o boală necruţătoare şi a fost internat mai mult timp la Spitalul Militar din Capitală.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou