Cum a ajuns Floarea Leonida din gimnastă de performanţă prostituată în Germania

Ziarul Atac, 9 septembrie 2012, Ora 18:51

  • print
  • |
cum-a-ajuns-floarea-leonida-din-gimnasta-de-performanta-prostituata-in-germania-27478-1.jpg

Gimnasta Floarea Leonida, vicecampioana mondială şi europeană care a ajuns prostituată într-un bordel din Germania, practică această meserie de trei ani.

Cel puţin asta reiese de pe forumurile destinate clienţilor stabilimentelor din lux din Germania, unde mai mulţi utilizatori au postat comentarii legate de performanţele româncei, începând cu luna august 2009. De-a lungul acestei perioade, ea a lucrat la mai multe bordeluri din Munchen, Rosenheim şi Augsburg, acum fiind angajată într-un stabiliment din Ulm.

Floarea Leonida şi familia ei locuiesc de foarte mult timp într-un bloc de opt etaje, în zona Gorjului din cartierul Militari. În copilărie şi adolescenţă, fosta gimnastă a fost văzută destul de rar pe-acasă, pentru că stătea mai mult în cantonament, cu lotul. Cei care o cunosc spun că a tras mult pentru echipă şi că era fată serioasă.

După care a plecat din ţară şi s-a transformat complet.

"Erau zvonuri pe aici că ar fi prostituată, de câţiva ani. Dar unii nu prea credeau, ziceau că sunt oamenii răi", a spus o vecină. Schimbarea de "imagine" a sportivei în ochii celor de la bloc s-a produs în momentul în care ea a început să apară în cartier îmbrăcată extrem de provocator, cu haine scumpe. "De vreo trei ani vine de Sărbători cu nişte maşini de lux şi în nişte haine foarte...cum să zic, extravagante, ţipătoare. Normal că te întrebi ce fel de femei se îmbracă aşa. Şi venea încărcată pentru ai ei", mai spune femeia. Oamenii spun că fata a plecat de-acasă ca să câştige bani, având probleme.

Floarea Leonida are un frate mai mare, descris de vecini ca acel gen de "băieţaş de cartier" fără ocupaţie. Mihai Leonida este poreclit "Beţivu" şi ceilalţi tineri nu au multe cuvinte de laudă la adresa lui. „Beţivu" nu face nimic, nu lucrează. Stă. A fost însurat, dar s-a despărţit şi are un copil mic, de patru ani, rămas în grija fostei soţii. A fost şi închis la Jilava, pentru furtişaguri", a povestit jurnaliştilor de la Cancan o vecină a familiei Leonida. Tatăl gimnastei, nea Gigi, nu are nici el ocupaţie.

"Nu are servici de ani buni, nu ştiu dacă a lucrat vreodată. Îi ajută ea, că altfel nu ştiu cum s-ar descurca", a spus un alt vecin. În schimb, mama fetei este angajată la Clubul Steaua Bucureşti. Oamenii nu ştiu exact ce face la club, dar unul dintre vecini a declarat că ar fi femeie de serviciu. Standardul de viaţă al familiei Leonida nu este ieşit din comun. Fata îşi ajută însă rudele constant şi are grijă să nu le lipsească nimic.

Monica Roşu, fosta colegă de cameră a Floarei Leonida: "Nu este nici prima şi cred că nici ultima care se prostituează"

Monica Roşu, fosta colegă de cameră a Floarei Leonida, nu o judecă pe aceasta pentru alegerea făcută şi anume aceea de a se prostitua în Germania. Monica Roşu mărturiseşte că nu este o veste bună pentru gimnastica românească, dar crede că Floarea a avut motivele ei să devină prostituată de lux.

"Nu mă aşteptam să aflu acest lucru. A fost colega mea de camera o perioadă lungă de timp. Nu ştiu de ce a ajuns să facă asta, dar nu avem noi dreptul să o judecăm. Fiecare are dreptul să facă ce vrea cu viaţa lui. E o pată pentru gimnastică, dar nu este prima şi nu cred că ca fi nici ultima. Poate nu a găsit respectul cuvenit în ţară. Nu ştiu ce a împins-o să facă asta", a spus Monica Roşu.

Marian Drăgulescu, despre Floarea Leonida: "Am rămas şocat. Cred că cineva rău intenţionat a îndrumat-o pe drumul acesta"

Marian Drăgulescu a fost şocat când a aflat că Floarea Leonida este prostituată de lux în Germania. Drăgulescu ţinea legătura cu fosta lui colegă de la lotul naţional de gimnastică şi se mai sunau de sărbători, astfel că a fost cu atât mai surprins să afle cu ce se ocupă Floarea.

"Ne mai dădeam sms-uri de ziua fiecăruia, de sărbători. Am rămas şocat. Cred că cineva rău intenţionat a îndrumat-o pe drumul acesta. A fost un sportiv disciplinat, era o colegă bună, eu nu pot să zic nimic rău despre ea", a spus Marian Drăgulescu.

Clienţii, nemulţumiţi de prestaţia Floarei Leonida la bordel: "E sexy, dar e nesatisfăcătoare la pat! E cu ochii doar după bani!"

Floarea nu se foloseşte de numele său real şi îşi ascunde chiar şi naţionalitatea. Astfel, toată lumea o ştie drept „Ina din Spania". Foştii clienţi ai sportivei o caracterizează drept o femeie frumoasă, sexy, însă nu o recomandă drept o „profesionistă".

Din tot ce povestesc aceştia, se pare că românca practică această meserie constrânsă de problemele financiare, fiind mereu grăbită să termine şi interesată doar să-şi ia banii. „Arată exact ca în fotografiile de pe site, e frumoasă, vorbeşte bine engleza, dar din păcate serviciile oferite de ea sunt proaste. Total apatic totul!", a comentat un client.

Un altul e de părere că „Ina" e mai mult interesată de bani decât să-i facă mulţumiţi pe cei care-i plătesc serviciile: „Mi-a spus toate preţurile la început şi, cum încercam să fac schimb poziţia, mă oprea spunând că nu-i place sau că mă costă în plus. Se grăbea să termine". „Am plătit 30 de minute aproape degeaba, doar corpul ei m-a consolat. Arată într-adevăr bine, are colagen în bune, are corpul foarte bine lucrat! Totuşi, mai bine o evitaţi!", a mai spus clientul nemulţumit.

Cătălina Ponor: "Ultima dată ne-am văzut anul ăsta în Germania. Eu ştiam că e antrenor de fitness acolo"

Cătălina Ponor, triplă medaliată cu aur la Olimpiada din 2004 şi colegă de lot cu Floarea Leonida, s-a arătat şocată de vestea că sportiva se prostituează în Germania. "Ultima dată am văzut-o când am avut o competiţie în Germania. A venit să mă susţină. Habar nu am să se ocupe cu aşa ceva. Eu ştiam că ea este antrenor de fitness acolo", a declarat Cătălina Ponor.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou