Best Dental

DESCOPERIRE MACABRĂ la groapa de gunoi

Şerban N. Ioan, 24 aprilie 2014, Ora 15:47

  • print
  • |
descoperire-macabra-la-groapa-de-gunoi-39594-1.jpg

Cadavrul unui nou-născut a fost descoperit, miercuri, în zona rampei de gunoi Pata Rât din apropierea municipiului Cluj-Napoca, poliţiştii deschizând o anchetă.

Potrivit unui comunicat remis, joi, de Poliţia Judeţeană Cluj, poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, de către şoferul unei autospeciale pentru ridicarea şi transportul gunoiului menajer că, în timp ce deversa resturile menajere în rampa de gunoi din zona Pata Rât, a fost anunţat de o persoană care colecta deşeuri în zonă că printre acestea se află şi un bebeluş mort.

"La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare însoţită de un medic legist din cadrul IML Cluj, care au efectuat cercetări sub directa coordonare a procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. În urma efectuării necropsiei nu s-au constatat urme de violenţă pe trupul noului născut, cauza morţii putând fi precizată după efectuarea examinărilor complementare necesare", se arată în comunicat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care a murit nou-născutul.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:02