Descoperirea macabră din dormitorul unui cuplu! Vezi declaraţia şocantă a bărbatului

Ziarul Atac, 27 noiembrie 2012, Ora 16:03

  • print
  • |
descoperirea-macabra-din-dormitorul-unui-cuplu-vezi-declaratia-socanta-a-barbatului-28100-1.jpg

După 19 ani de căsnicie, ce avea să descopere în dormitorul conjugal, nu i-ar fi trecut niicodată prin cap. Un bărbat din Belgia a aflat stupefiat că, timp de 19 ani, a fost însurat cu un bărbat.

Nu mare i-a fost mirarea când şi-a dat seama că, soția sa, originară din Indonezia, s-a născut, de fapt, bărbat.

Jan, în vârstă de 64 de ani, vrea să divorțeze de soția sa, Monica, în vârstă de 48 de ani, după ce a aflat, recent, că aceasta a fost bărbat și a suferit o schimbare de sex. Jan face în prezent tratament psihiatric și a intentat divorț.

"Simt ca am fost agresat. Am adus-o în Belgia, ceea ce nu a fost ușor. Tribunalele din Belgia aveau dubii serioase legate de autenticitatea documentelor sale, însă, până la urmă, au acceptat-o. Am crezut că este o femeie atrăgătoare, era o femeie în totalitate, nu avea nicio trăsătura masculină", a spus belgianul pentru telegraph.co.uk, precizând că soția sa a recunoscut că s-a născut băiat, dar nu a simțit nevoia să vorbească despre trecutul ei, acesta fiind motivul pentru care nu i-a spus niciodată adevărul.

Jan și Monica s-au căsătorit în 1993, dar bărbatul susține că, pe parcursul celor 19 ani de căsnicie, nu a simțit că ar fi ceva anormal la soția sa. Belgianul spune că în timpul actelor sexuale nu a simțit nimic ciudat, iar Monica i-a ascuns faptul că nu ar avea niciodată menstruație.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou