Descoperirea macabră pentru care un bărbat şi-a omorât mireasa

Ziarul Atac, 27 septembrie 2012, Ora 22:39

  • print
  • |
descoperirea-macabra-pentru-care-un-barbat-si-a-omorat-mireasa-27607-1.jpg

Un britanic care, se pare, şi-ar fi cumpărat mireasa din Rusia, înainte de a se stabili cu aceasta în Kusadasi, Turcia, a fost acuzat de uciderea acesteia şi condamnat la 24 de ani de închisoare. Motivul îngrozitor pentru uciderea femeii a fost faptul că aceasta i-ar fi dezvăluit soţului său că se născuse bărbat.

Chris Collier, de 40 de ani şi-ar fi lovit soţia de 35 de ani cu un corp contondent şi apoi ar fi sufocat-o în apartamentul lor din Kusadasi, locul în care aceştia trăiau de mai mulţi ani, scrie Daily Mail. Britanicul a fost acuzat pentru omor şi condamnat la 24 de ani de închisoare într-o închisoare turcească.

Poliţiştii criminalişti turci au descoperit că bărbatul s-ar fi lăudat pe un forum al expaţilor că şi-ar fi cumpărat soţia din Rusia şi că abia apoi s-ar fi stabilit în Kusadasi, explicând şi că fosta sa soţie se născuse bărbat.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou