Fetiţe duse în lagăre şi torturate să se îngraşe VIDEO

Mirela Ene, 17 ianuarie 2013, Ora 15:27

  • print
  • |
fetite-duse-in-lagare-si-torturate-sa-se-ingrase-video-28856-1.jpg

Dacă în toată lumea există o obsesie pentru a avea o siluetă cât mai apropiată de perfecţiune, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre locuitorii unei ţări care consideră că a fi gras este un lucru pozitiv.

În Mauritania fetiţele sunt abuzate într-un mod crunt. Tradiţia locală spune că mărimea unei femei indică locul pe care aceasta îl ocupă în inima unui bărbat. Astfel, pentru a se asigura că alte femei nu vor încăpea în sufletul alesului, fetiţele sunt trimise de mici în ferme speciale unde sunt îngrăşate.

Deşi au vârste chiar şi de 5 ani, micuţele sunt forţate să mănânce zilnic peste 2 kilograme de seminţe, 2 căni de unt şi peste 20 de litri de lapte de cămilă. Astfel, într-o singură zi, ele ajung să consume nu mai puţin de 16.000 de calorii. Ceea ce este şi mai grav este că, dacă refuza să mănânce sau dacă mănâncă mai puţin decât ar trebui, fetiţele sunt torturate.

În cazul în care vomită sunt obligate să bea ceea ce au eliminat. În mod ciudat, practica nu este contestată în Mauritania, ba chiar este considerată o tradiţie.

"Sunt trimise în acele ferme fără ca ele să înţeleagă de ce merg acolo. Suferă, însă li se spune că dacă vor fi grase vor fi fericite. Dacă fetelor le vine să vomite, femeile de acolo le strivesc practic degetele de la mâini şi de la picioare, pentru a le face să nu mai elimine nimic. După cură de îngrăşare o fetiţă de 12 ani poate ajunge şi la 80 de kilograme. La vârsta de 15 ani arată ca o femeie de 30", a declarat un membru al unei organizaţii umanitare.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou