Fost primar al Iaşului şi-a şantajat amanta pentru 20.000 de euro

Ziarul Atac, 9 octombrie 2012, Ora 15:30

  • print
  • |
fost-primar-al-iasului-si-a-santajat-amanta-pentru-20-000-de-euro-27717-1.jpg

Caz cutremurător între primul primar al Iaşului de după Revoluţie şi fosta sa amantă. Ionel Onofras, zis Bebe, i-a promis fostei sale amante alături de care a trăit aproape 6 ani că îi cedează custodia copilului "din flori" în schimbul sumei de 81.000 lei.

"M-a şantajat cerând 81.000 lei ca să îmi dea custodia, cum şi când vreau eu. Este trimis de la Iaşi, de la Intercont. M-a şantajat ca să mă lase în pace, în linişte. În extras bancar se vede că i-am dat banii, fiind naivă şi crezând că într-adevăr îmi voi putea creşte liniştită copilul", spune Andreea, fosta amantă a lui Ionel Onofras, scrie bzi.ro.

În aceeaşi zi în care Andreea a făcut plata acestor bani, Onofras a semnat o hârtie cum că este de acord cu custodia, fără ca el să mai aiba vreo obligaţie faţă de fosta sa amantă sau faţă de copilul făcut cu ea. În acelaşi timp, Andreea a semnat o declaraţie prin care menţionează că nu are pretenţii materiale de la fostul ei amant. Cu toate acestea, instanţa a apreciat totuşi că Onofras trebuie să plătească pensie alimentara în cuantum de 400 lei, adica 25% din venitul său declarat, şi anume o pensie de revoluţionar.

"Onofras refuză să plătească aceşti bani, agăţându-se de declaraţia mea. Declaraţia pe care am susţinut-o şi nu am cerut alţi bani nu ar trebui luată în calcul din moment ce instanţa a hotărât altceva, dar declaraţia lui, cum că este de acord cu custodia şi nu cere vizite, nu ar trebui trecută cu vederea", mai spune fosta amantă a lui Bebe Onofras.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou