Fundul ei te fascinează, dar picioarele te oripilează

Ziarul Atac, 12 ianuarie 2013, Ora 23:16

  • print
  • |
fundul-ei-te-fascineaza-dar-picioarele-te-oripileaza-28718-1.jpg

O vedetă a petrecut o vacanță de vis într-o locație exotică și a ținut să le arate fanilor ei de pe un site de socializare cum a petrecut. Însă, dacă aceștia i-au putut remarca fundul sexy, un detaliu destul de scârbos i-a făcut să nu se mai uite cu atâta jind la fotografie.

Myleene Klass, model și cântăreață din Marea Britanie, a petrecut o vacanță de vis în Antigua, o insulă exotică din Marea Caraibilor, unde s-a bucurat de razele soarelui, de valurile revigorante, de nisipul alb ca laptele, de ospitalitatea localnicilor și de mâncarea tradițională.

Insula caraibiană însă și-a arătat și partea urâtă: țânțarii care se găsesc în această zonă au fost necruțători cu trupul vedetei și au mușcat-o destul de tare. Partea corpului care a avut cel mai mult de suferit au fost picioarele, împânzite de blânde mai mari sau mai mici, care încep imediat de sub fund.

Cântăreața în vârstă de 34 de ani, căsătorită și cu doi copii, și-a pus soțul să-i facă o fotografie, pe care a postat-o pe un site de socializare. Și, dacă fanii îi pot admira posteriorul sexy, cu greu vor mai putea privi poza, din cauza picioarelor.

sursa: Libertatea

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou