Întâlniri intime cu sponsori bogaţi, pentru burse şcolare

Mirela Ene, 7 decembrie 2012, Ora 22:18

  • print
  • |
intalniri-intime-cu-sponsori-bogati-pentru-burse-scolare-28247-1.jpg

Un bărbat din Marea Britanie îşi racolează victimele sexuale din rândul studentelor dornice să obţină sponsorizări pentru cursuri. Bărbatul le oferea doritoarelor, în schimbul unor acte intime cu diverşi clienţi bogaţi, diverse facilităţi.

Sponsora.Scholar.co.uk racola tinere cu vârste între 17 şi 24 de ani, care doreau să obţină chiar şi 15.000 de lire sterline pe an pentru cursuri, în schimbul unor contacte sexuale.

Înainte de a putea candida pentru aceasta bursă, doritoarea trebuia să treacă un "test" cu patronul site-ului, Mark Lancaster, de profesie consultant IT pentru armata britanică. După ce erau "verificate" de acesta şi dacă el era mulţumit, tinerele ar fi trebuit să întreţină cel mult patru contacte sexuale cu sponsorii lor, în decursul unui trimestru.

Site-ul unde aceste studente se puteau înscrie funcţionează din anul 2006 şi a fost închis numai după ce jurnaliştii de la The Independent au realizat un reportaj cu camera ascunsă. Aproximativ 1.400 de fete au luat parte la acest program de "sponsorizare".

Mark Lancaster, în vârstă de 39 de ani, tatăl a 2 copii, lucrează pentru armata britanică şi, datorită funcţiei deţinute, are acces la documente ultra-secrete.

Potrivit legislaţiei britanice, agenţiile de escorte pot funcţiona, cât timp relaţiile dintre fete şi clienţi presupun acordul ambelor părţi, iar sexul nu figurează ca obligaţie explicită.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou