Învăţătoare prinsă că racola eleve şi le silea să se prostitueze

Ziarul Atac, 25 octombrie 2012, Ora 11:49

  • print
  • |
invatatoare-prinsa-ca-racola-eleve-si-le-silea-sa-se-prostitueze-27806-1.jpg

O învăţătoare de 23 de ani din Sinoe, Constanţa, e cercetată în stare de libertate, fiind acuzată că a racolat minore din rândul elevelor din şcoală pentru a lucra la un videochat.

Aurelia, o tânără de 23 de ani abia intrată în învăţământ, la o şcoală din Sinoe, a realizat, probabil, foarte repede că trebuie să găsească şi altă sursă de venit pe lângă salariul ei mic de cadru didactic. Astfel a ajuns învăţătoarea să se înhăiteze cu 17 indivizi care racolau fete sărace din sate şi le promiteau locuri de muncă în municipiul Constanţa.

Ajunse la oraş însă, adolescentele erau obligate să facă videochat şi să se prostitueze. Doar în luna mai, cinci fete au devenit victime, iar pentru că două dintre ele sunt minore, cei 18 traficanţi sunt cercetaţi şi pentru pornografie infantilă. Trei dintre ei au fost reţinuţi ieri.

În acest timp, în satul Sinoe, oamenii sunt şocaţi de ce au aflat despre învăţătoare. Mama unei minore de 13 ani ne-a povestit că Aurelia îi spunea mereu că o duce pe fiica ei să aibă grijă de nişte copii în Constanţa.

De cealaltă parte, a doua minoră exploatată, în vârstă de 15 ani, a făcut dezvăluiri terifiante. "Ne duceau într-un apartament şi ne ţineau acolo închise. Eram obligate să avem cât mai mulţi clienţi, eu aveam şi câte 15 pe zi", a povestit fata.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou