La 13 ani a fugit de acasă la volanul unei maşini şi a condus 1.000 de km prin Europa

Diana Ionescu, 12 ianuarie 2013, Ora 18:15

  • print
  • |
la-13-ani-a-fugit-de-acasa-la-volanul-unei-masini-si-a-condus-1-000-de-km-prin-europa-28708-1.jpg

Un băiat în vârstă de 13 ani a fugit de acasă, în urma unei dispute pe care a avut-o cu părinţii săi adoptivi din Italia, şi a condus o maşină 1.000 de km prin Europa, încercând să ajungă în Polonia pentru a-şi revedea sora biologică.

După ce a reuşit să treacă de două frontiere, el a fost oprit în Germania de autorităţi.

Tânărul s-a descurcat să treacă de toate punctele de taxă de pe autostrăzi şi de două frontiere naţionale, timp de două zile, din nordul Italiei, prin Austria, înainte de a fi oprit de autorităţile din Germania.

"Arată ca un băiat de 16, dar totuşi...A reuşit să facă plinul şi să treacă două frontiere. Este pur şi simplu incredibil!" a declarat şeful carabinierilor din Montebelluna, nordul Italiei, de unde a fugit băiatul.

Aceasta a precizat că băiatului îi era dor de Polonia şi voia să îşi revadă soră biologică.

Chiar înainte de a pleca, având doar 200 de euro şi paşaportul în buzunar, s-a certat cu părinţii, care i-au confiscat telefonul mobil.

Părinţii şi-au dat repede seama că fiul lor ar putea încerca să meargă în Polonia şi au contactat poliţia italiană, cerând să dea o alertă. El a fost găsit de poliţia germană la 200 de km de graniţă poloneză.

Consulatul polonez din Italia şi-a exprimat îngrijorarea, astfel că se va deschide o anchetă socială în cadrul familiei, după ce fiul se va întoarce acasă, duminică.

HotNews

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou