Măcel cu animale în Germania. Explicaţie şoc!

Ziarul Atac, 16 octombrie 2012, Ora 08:53

  • print
  • |
macel-cu-animale-in-germania-explicatie-soc-27738-1.jpg

Mii de animale au explodat într-un lac din Germania, fără să existe vre-o explicaţie logică a dezastrului.

 

Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că balenele şi broaştele sunt singurele animale din lume care pot exploda pe cale naturală.

Dacă în cazul balenelor lucrurile au fost explicate de cercetători, care au emis ipoteza conform căreia acestea acumulează gaz metan în stomac după ce mor şi într-un final explodează, în cazul broaştelor lucrurile sunt ceva mai complicate.

În aprilie 2005, mii de broaşte au explodat pe un lac din Germania, pentru ca mai târziu în aceeaşi lună, să se întâmple acelaşi lucru şi în Danemarca.

Misterul broaştelor explodate nu a reuşit să fie elucidat însă autorităţile au emis o ipoteză de-a dreptul bizară!

"Broaştele au explodat de frică, pentru că asupra lacului era un stol mare de ciori, păsări care vânează şi mănâncă broaşte".

Teoria oficială a fost însă infirmată de oamenii de ştiinţă, care nu au găsit nici până astăzi răspunsul la fenomenul bizar petrecut în urmă cu 7 ani.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou