Magistrat omorât cu cruzime în propria locuinţă

Ziarul Atac, 21 august 2012, Ora 17:01

  • print
  • |
magistrat-omorat-cu-cruzime-in-propria-locuinta-27357-1.jpg

Un judecător pensionar, în vârstă de 86 de ani, din localitatea Tecuci, a fost găsit mort, luni seară, în locuinţa sa.

Bătrânul a fost găsit decedat de către unul dintre nepoţii săi. Primele date indică faptul că acesta a fost omorât cu brutalitate, pe corpul său fiind descoperite urme de violenţă.

Anchetatorii susţin că moartea Ionel Bodea a fost una violentă, pe corpul bătrânului fiind găsite la autopsie urme de lovituri. Conform anchetatorilor, judecătorul ar fi suferit o fractură de mandibulă care s-a extins până la baza craniană şi mai multe fracturi ale coastelor.

"Medicii legişti care au examinat cadavrul au confirmat faptul că moartea a fost violentă. Cazul a fost înregistrat ca omor cu autor necunoscut şi au început cercetările. Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi", a declarat Alfredo Simionescu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou