Magistraţii Tribunalului Ilfov au decis arestarea lui Nicolae Vlad, principalul suspect în cazul morţii tinerei din Japonia

Dan Alexandru, 19 august 2012, Ora 14:17

  • print
  • |
magistratii-tribunalului-ilfov-au-decis-arestarea-lui-nicolae-vlad-principalul-suspect-in-cazul-mortii-tinerei-din-japonia-27337-1.jpg

Deşi nu îşi recunoaşte vina, judecătorii au considerat că au destule probe care indică faptul că tânărul de 26 de ani este autorul oribilei crime din pădurea Otopeni. Astfel, pe numele ucigaşului a fost emis un mandat de arestare de 29 de zile. El este acuzat de omor deosebit de grav.

Tânără de 20 de ani, din Japonia, a fost descoperită moartă, vineri seara, în liziera unei păduri din localitatea Corbeanca, judeţ Ilfov, în vecinătatea Drumului Naţional 1 Bucureşti-Ploieşti. Nicolae Vlad, din judeţul Ilfov a fost reţinut în acest caz.
Poliţiştii au descoperit că tânărul de 26 de ani a acostat-o pe studenta asiatică pe Aeroportul "Henry Coandă" miercuri seara. "Decesul a survenit în noaptea de miercuri spre joi. Avem date certe care confirmă că autorul faptei este cel reţinut", a precizat pentru EVZ şeful Serviciului Omoruri, din cadrul IGPR, comisarul şef Toni Marinciu. Nicolae Vlad a fost reţinut, ieri, de procurori iar astăzi a fost prezentat în faţa unui judecător de la Tribunalul Ilfov care va decide dacă pe numele său va fi emis un mandat de arestare pentru 29 de zile. Ilfoveanul este acuzat de omor deosebit de grav şi riscă 25 de ani de închisoare.
Familia tinerei din Japonia a fost şocată să afle ce I s-a întâmplat fetei. Părinţii ei au cerut autorităţilor române să păstreze discreţia şi să nu facă public numele său. Tânăra urma să ajungă la Craiova unde trebuia să predea limba japoneză. În seara fatidică, aşa cum se vede şi pe camerele de luat vederi de la aeroport, ea a fost acostată de Nicolae Vlad. "S-au urcat amândoi într-un taxi. Apoi au coborât în zona pădurii unde a fost descoperit cadavrul", a explicat comisarul şef Marinciu.
La adăpostul întunericului, se pare că agresorul ar fi forţat-o pe tânăra japoneze să întreţină relaţii sexuale cu el şi, apoi, a strâns-o de gât. "Sunt indicii ale unei agresiuni sexuale iar moartea a survenit ca urmare a unei asfixii mecanice", a precizat unul dintre anchetatori. Bagajul victimei a fost găsit la aproximativ 60 de metri de cadavru. În ciuda probelor administrate împotriva sa, Nicolae Vlad nu recunoaște crima. El spune că doar a condus-o pe fată la taxi.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou