Mărturia de groază a unei turiste care a zburat pe geamul autocarului

Cristian Blănuţă, 26 iunie 2013, Ora 14:47

  • print
  • |
marturia-de-groaza-a-unei-turiste-care-a-zburat-pe-geamul-autocarului-31997-1.jpg

Una dintre cele mai norocoase turiste din autocarul căzut în prăpastie în Muntenegru a povestit că a fost proiectată prin geam şi s-a trezit pe o stâncă, potrivit România TV. Plină de zgârieturi şi vânătăi, femeia a vorbit, într-un salon al spitalului Universitar, despre clipele de groază prin care a trecut.

Femeia este internată la etajul 11 al spitalului Universitar, la secţia "Chirurgie Toracică".
"A intrat în parapetul ăla. A fost o maşină oprită pe care a ocolit-o, a ferit un copil care era pe partea cealaltă şi a pierdut controlul, s-a balansat şi a intrat prin grilajul de la pod. Eram cam al patrulea scaun pe partea cealaltă a şoferului. Că de-aia am şi scăpat. Am sărit, ne-a aruncat pe geam, nu-mi dau seama cum", a povestit femeia, potrivit România TV.
Femeia s-a trezit pe o stâncă, la fel ca alţi turişti din autocar. Femeia spune că totul a durat foarte puţin şi nu înţelege cum a ajuns în afara maşinii.

"M-am trezit, am văzut că pot să merg, să vorbesc, auzeam. M-au luat, ştiu că m-au urcat în Salvare. Eram împrăştiaţi pe stânci pe-acolo, împrăştiaţi aşa. Un domn spune că el s-a trezit, a adunat lucrurile, a şi filmat genţi, ce-a văzut împrejur. A luat aparatul şi a filmat!", a mai povestit femeia, care a precizat că şoferul "probabil că a mers mai repede decât trebuia prin zona aia".

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou