Mihai Bendeac susţine că nu se prostituează la tv, dar şi că îi este ruşine să spună că nu-i gay

Ziarul Atac, 16 iulie 2012, Ora 18:51

  • print
  • |
mihai-bendeac-sustine-ca-nu-se-prostitueaza-la-tv-dar-si-ca-ii-este-rusine-sa-spuna-ca-nu-i-gay-27058-1.jpg

Reporter: Faci o emisiune pentru cocalari.
Mihai Bendeac: Măi... (stă pe gânduri câteva secunde) Mă bucur că pot să-mi asum răspunderea pentru tot ce-am făcut, nu mi-a impus nimeni nimic. Show-urile mele erau foarte pestrițe, prea ciudate ca să intre într-o categorie. Eu zic că nu erau pentru cocalari, dar se uitau și cocalarii. Să știi că sunt foarte dur cu mine și realist. Pot să găsesc 10-15 sketch-uri de-ale mele cu care pot să mă prezint fără rușine în America sau oriunde altundeva, așa cum sunt 30-40 cu care nu mă pot duce nici în Kazakhstan.
[...]
Rep.: Ești gay?
M.B.: Băi... Îmi este foarte rușine să spun că nu sunt. Mi se pare jignitor față de prietenii mei gay. Știi, la un moment dat m-am întrebat și eu: "Bă, oare nu cumva sunt?". Și-atunci m-am gândit dacă mi-a plăcut vreodată un bărbat. Și doar am cunoscut bărbați frumoși, am lucrat și cu manechini și cu pizda mă-sii. Bă, dacă nu mi-a plăcut nici unul, înseamnă că nu sunt.
[...]
Rep.: Te afișezi ostentativ cu femei, ca Botezatu. Cum a fost cu pozele cu cunilingus de la Cancan?
M.B.: Aveam această plăcere deosebită de a...
Rep.: De a da limbi.


M.B.: A, nu plăcerea asta a rămas. (râde) Nu, îmi plăcea să mă filmez. Și am mers la un moment dat la munte cu tipa respectivă și am filmat cu telefonul ei. De aici povestea pe care ți-o spun o știu de la ea, dacă chiar așa a fost e absolut genială. După faza aia ea și-a scăpat telefonul pe jos și s-a spart, așa că a renunțat la el. Maică-sa a făcut curățenie, a găsit telefonul și l-a dus la un coleg de serviciu polițist (că maică-sa lucra la poliție), să-l repare. Și colegul ăla al ei i-a spus că nu se mai poate face nimic, ca după două săptămâni să apară chestia aia. Cel mai tare m-a deranjat că Artene, ăla de la Cancan, a scris un articol în care insinua că eu am trimis pozele. O mare mizerie.

Rep.: Și Botezatu apare cu foarte multe femei, ca și tine. Crezi că-i gay? Sau poate chiar știi dacă e sau nu.
M.B.: Știu, da. Dar nu mi se pare corect s-o spun eu acum. Având foarte mulți prieteni în comunitatea gay pot să-ți spun că există foarte mulți în lumea sportului românesc, în lumea muzicii, peste tot.

Fagmente dintr-un interviu pe care Mihai Bendeac l-a oferit revisei Kamikaze

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou