Mitică Dragomir vorbeşte despre moartea fiului său

Anca Bratu, 21 ianuarie 2013, Ora 19:06

  • print
  • |
mitica-dragomir-vorbeste-despre-moartea-fiului-sau-28953-1.jpg

Într-un showbiz în care toată lumea divorţează, Mitică Dragomir se pregăteşte de nunta de aur. Şeful Ligii profesioniste de fotbal a vorbit despre secretul unei căsnicii fericite la Happy Hour. Acesta a vorbit şi despre cel mai greu moment prin care a trecut, când şi-a pierdut copilul.

Mitică Dragomir e căsătorit de 45 de ani şi pare că deţine secretul unei căsnicii îndelungate. "Să ai de 100 în buzunar de câte ori m-am certat eu cu nevastă-mea. Şi ea e un vulcan ca şi mine. Dar ne-am iubit şi d-asta am rezistat. Ea e supărată că am venit la emisiunea ta că aici mai mulţi divorţează", a povestit şeful LPF la Happy Hour.

Acesta a adăugat: "Mi-aţi făcut cadou vin şi ciocolată, dar nu aţi nimerit-o. Că nu beau vin şi nu mănânc ciocolată că sunt la dietă. Eu alerg dar mănânc puţin. Mai mult fac foamea". Rugat să o caracterizeze pe soţia sa, Dragomir a spus: "E deşteaptă, frumoasă şi a dracului. Cel mai mult apreciez la ea muncă".

Mitică Dragomir a povestit cu lacrimi în ochi şi un episod groaznic prin care a trecut. "Băiatul meu a murit la 18 ani. Noaptea în somn a vomitat, a luat-o vomitătura pe trahee şi a murit în somn. Manuel îl chema. El era sportiv şi făcea vizite medicale. Nimeni nu a descoperit ce s-a întâmplat. Acidul gastric dacă intră în plâmni e mai nenorocit decât acidul sulfuric. Am plecat din Braşov pentru că stăteam toată ziua la cimitir. Pentru mine el nu a murit. Am un tablou mare în casă cu el. E mereu acolo. Mai vorvesc cu el, mai şi plâng. Am avut o tărie supranaturală", a rememorat acesta.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou