Oana Zăvoranu, tentativă de suicid în scop publicitar

Anca Bratu, 12 decembrie 2012, Ora 09:55

  • print
  • |
oana-zavoranu-tentativa-de-suicid-in-scop-publicitar-28327-1.jpg

Luni seara, Oana Zăvoranu a ajuns internată în stare de comă la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Curios este că, după 9 ore de comă, vedeta a putut fi externată.

Zăvo, labilă psihic.

Psihiatrii consultaţi de RING cred că Oana are un comportament deviant. "Comportament repetitiv, având caracter demonstrativ în scop publicitar. În fiecare săptămână, lună, Oana ajunge prin spitale. Când simte că a uitat-o presa, bagă o tentativă de suicid. Aşa a fost şi luni seară. S-a simţit nebăgată în seamă. Însă riscă să-i reuşească la un moment dat.

În special persoanele labile psihic şi cu o uşoară debilitate mintală, care recurg la acest comportament repetitiv, pot greşi o dată doza de pastile şi pot muri de-adevăratelea. Însă, dacă mor, gestul poate fi considerat un eşec. Ele nu vor să moară, ci să vină presa, să fie din nou în centrul atenţiei opiniei publice. Se poate să încurce şi pastilele. De exemplu, în loc să încerce să se «sinucidă» cu vitamina C, iau din greşeală altceva care ar putea avea efect. Nimeni nu poate garanta 100% că tentativa de sinucidere rămâne doar în acest stadiu sau se poate finaliza", au explicat psihiatrii.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou