SOC LA CONSTANTA! Prostituata de 13 ani, infectată cu HIV a pus pe jar multi turisti.

Dan Alexandru, 13 august 2012, Ora 11:56

  • print
  • |
soc-la-constanta-prostituata-de-13-ani-infectata-cu-hiv-a-pus-pe-jar-multi-turisti-27302-1.jpg

Copila de numai 13 ani s-a lăsat de şcoală în urmă cu un an şi a fugit de acasă cu iubitul său.

Povestea ei de dragoste s-a transformat însă rapid într-un coşmar, când acesta a început să o bată şi să o oblige să se prostitueze. În urma loviturilor primite, fata a ajuns la un medic, pentru îngrijiri, şi astfel acesta a descoperit că ea este infectată cu virusul HIV şi a anunţat autorităţile. Poliţiştii au început să îi fileze pe proxenet şi pe complicele său, iar după trei luni i-au prins în timpul unui flagrant. Oamenii legii susţin că nu au putut interveni mai devreme pentru că legea nu le permite.

În tot acest timp însă, fata de 13 ani continua să întreţină relaţii sexuale cu persoane racolate din zona Mamaia - Ovidiu.
Era obligată să aibă 8-10 clienţi în fiecare zi, iar pentru fiecare partidă câştiga între 100 şi 300 de lei. Astfel, potrivit unor surse judiciare, autorităţile cred că în toată perioada în care a fost exploatată, copila ar fi putut infecta aproape 1.000 de bărbaţi. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică atrag atenţia că ar fi indicat ca aceia care consideră că au putut fi infectaţi să-şi facă testul HIV. În plus, zilele acestea, se va decide dacă fotografia minorei va fi dată publicităţii, pentru ca foştii ei clienţi să înţeleagă că, dacă au întreţinut relaţii sexuale cu ea, există riscul să fi fost îmbolnăviţi.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou