Supraviețuire miraculoasă sub clădirea prăbușită

Cristian Blănuţă, 11 mai 2013, Ora 19:25

  • print
  • |
supravie-uire-miraculoasa-sub-cladirea-prabu-ita-30682-1.gif

O femeie a fost găsită în viață între mormanele de betoane din clădirea care s-a prăbușit pe 24 aprilie, în Bangladesh. În urma prăbușirii acesteia, aproximativ 1.000 de persoane, dintre cele 3.000 care se aflau atunci în clădire, au murit.

La o ultimă inspecție a clădirii, între dărâmături s-a auzit un strigăt de ajutor. Asta a fost salvarea femeii care a rezistat printre betoane mai bine de două săptămâni.

"Ea a fost localizată într-un gol creat între o grindă şi un stâlp. Numele ei este Reshmi. Probabil a avut rezerve de apă sau a putut să bea puţin din apa pe care am injectat-o în clădire", a declarat Ahmed Ali.
Unul dintre membrii echipelor de salvare a declarat că această femeie a strigat după ajutor în timp ce echipele inspectau ruinele clădirii Rana Plaza, situată în Savar, la aproximativ 30 de kilometri de capitală.
"În timp ce voiam să curăţăm zona de dărâmături, am strigat pentru a vedea dacă mai era cineva în viaţă. Atunci am auzit: «Vă rog, salvaţi-mă, vă rog, salvaţi-mă»", a declarat acest membru al echipelor de salvare pentru postul privat de televiziune Somoy.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou