TRAGEDIE FARA PRECEDENT. Cine este Dan "Finuţu", una dintre victimele accidentului provocat de un tânăr fără permis

Dan Alexandru, 11 august 2012, Ora 01:23

  • print
  • |
tragedie-fara-precedent-cine-este-dan-finutu-una-dintre-victimele-accidentului-provocat-de-un-tanar-fara-permis-27276-1.jpg

Una dintre persoanele care au decedat în urma accidentului de joi seară , din judeţul Tulcea, este Dan "Finuţu", personaj al lumii interlope din Teleorman. Acesta se îndrepta către Tulcea la volanul autoturismului său Audi A8, când a fost lovit în plin de o maşină condusă de un şofer fără permis, care se angajase într-o depăşire.

Pe DN22, în dreptul localităţii Cataloi, un autoturism BMW a intrat într-o depăşire fără să se asigure, a acroşat un Audi A6, în care se aflau 9 persoane, care, la rândul său, a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal într-un Audi A8 cu numărul de înmatriculare B 111 FIN. În accident au decedat şapte persoane şi au fost rănite grav alte opt, a declarat pentru gândul inspectorul principal Aurel Lefterache.

Din primele date, accidentul s-a produs din cauza neasigărării în momentul depăşirii şi nepăstrării distanţei regulamentare. În ceea ce priveşte numărul mare de pasageri din Audi-ul A6, poliţiştii au declarat pentru gândul că aceasta este o problemă frecventă în această zonă şi, în ciuda numeroaselor sancţiuni aplicate, nu au reuşit să stopeze acest comportament.

Autoturismul BMW era condus de un tânăr rom-turc , care nu avea permis de conducere. Acesta a murit pe loc, la fel ca şi Dan "Finuţu", care conducea regulamentar Audi-ul 8, şi soţia acestuia, Mariana Bureaţă.

Şoferul Audi-ului A8, Dan Stan "Finuţu", 44 de ani, a devenit celebru când, după ce a fost condamnat de instanţa din Caracal, şi-a construit în Buzescu o vilă care este o copie a judecătoriei, inscripţionând pe clădire numele său - "DAN FINUŢU - 2003".

Acesta deţinea mai multe afaceri în toată ţara şi avea legături strânse cu Bercea Mondialu, fiind naşul de cununie al unuia dintre fiii interlopului.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou