Un celebru cantaret de muzica populara isi batea copii cu lantul si ii tortura cu urina

Anca Bratu, 3 decembrie 2012, Ora 23:59

  • print
  • |
un-celebru-cantaret-de-muzica-populara-isi-batea-copii-cu-lantul-si-ii-tortura-cu-urina-28212-1.jpg

Un cunoscut artist de muzica populara si-a supus familia si apropiatii la chinuri groaznice in repetate randuri. Bataia cu lantul, tortura cu urina erau tratamente aspre pe care le aplica copiilor si nevestei.

Reporterii Cancan.ro au discutat in exclusivitate cu Ionela Cornea si cu unul din fratii ei, Iulius Cornea, despre drama cumplita prin care acestia au trecut inca din frageda copilarie. Ei si-au luat inima in dinti si au facut public tot iadul la care au fost supusi de tatal lor.

Cel acuzat este nimeni altul decat solistul de muzica populara, prezentator si realizator de emisiuni Marin Cornea.

Solista Iuliana Cornea a povestit cu groaza momentele extreme: "Mama mea, Viorica Cornea, a fost amenintata cu cutitul, de-aia a si divortat de el. A plecat si nu a vorbit despre calvarul de acasa. Eu imi luam batai groaznice inca de la 7 ani. Ne intreba: intre curea, pulanul de politie (asa-i spunea el) si lantul de la caine. Nu am sa uit niciodata cum ma verifica daca am facut pipi in pat de frica. Daca faceam, lua cearceaful dimineata si imi dadea cu el pe dinti", isi aduce aminte tremurand si cu obrajii rosii de rusine femeia.

Pe langa cariera muzicala, el a infiintat si o televiziune. "Maestrul Marin Cornea s-a nascut in satul Bacaleti, judetul Teleorman, la 12 februarie 1947, fiind fiul rapsodului Florea Cornea. Fiind inspirat de talentul tatalui sau, Marin Cornea si-a început de timpuriu activitatea, absolvind cursurile Scolii de Muzica din Brasov, si apoi debutand la 22 de ani ca solist vocal la Ansamblul "Alunelul" din Alexandria", asa este prezentat patronul televiziunii de muzica populara care poate fi urmarita online, prin satelit sau prin cablu tv la comanda.

In prezent el nu mai este casatorit si locuieste cu o femeie care-i face curatenie, spun copiii lui. In mod ciudat, hotararea celor doi frati de a face publica drama prin care acestia au trecut a pornit de la o neintelegere banala, dar care l-a costat totul pe solist.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou