Un fotbalist brazilian şi-a omorât amanta şi a dat-o mâncare la câini

Ziarul Atac, 21 noiembrie 2012, Ora 21:32

  • print
  • |
un-fotbalist-brazilian-si-a-omorat-amanta-si-a-dat-o-mancare-la-caini-28006-1.jpg

Fostul portar şi căpitan al echipei Flamengo, Bruno, împreună cu alte patru persoane sunt acuzate de omucidere, răpire, ascunderea cadavrului şi corupere de minori în acest proces care urmează să dureze 15 zile.

Fotbalistul Bruno Fernandes das Dores de Souza, alias "Bruno", în vârstă de 27 de ani, este acuzat că ar fi responsabil de dispariţia, în iunie 2010, a Elizei Samudio (25 de ani), mama unui copil de patru luni în acea vreme.

Eliza cerea în justiţie un test ADN pentru a dovedi paternitatea lui Bruno, deja căsătorit. El este considerat "autorul material şi instigatorul" crimei de către poliţie, care încă nu a găsit cadavrul tinerei însă există varianta că ar fi fost tăiată şi data mâncare la câini!

În decembrie 2010, justiţia statului Rio l-a condamnat pe Bruno la patru ani şi jumătate de închisoare pentru că a răpit-o pe Eliza, a pălmuit-o şi a forţat-o să bea o substanţă ce putea să-i provoace avortul. Fostul fotbalist a efectuat deja doi ani şi patru luni de închisoare în cadrul acestei pedepse, la penitenciarul de maximă securitate de la Contagem.

Printre acuzaţi figurează şi Dayane Rodriguez, fosta soţie a lui Bruno, dar şi prietenul său apropiat, Luiz Henrique Ferreira Romao, "Macarrao".
Potrivit unor martori, Eliza ar fi fost ucisă într-o locuinţă a lui Bruno de la Esmeralda.

Avocatul lui Bruno, Rui Pimenta, susţine că nu au existat dovezi de omor şi că Eliza trăieşte şi este undeva prin străinătate. "Când cineva moare, lasa o urmă de salivă, de sânge, noi n-am găsit nimic", a spus el.

Parchetul se bazează pe ancheta poliţiei şi mărturia vărului lui Bruno, minor în vremea faptelor: acesta susţine că Eliza a fost ucisă la 10 iunie 2010, la şase zile după ce a fost răpită.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou