Un invitat a tras cu pistolul intr-o emisiune la CNN VIDEO

Valeriu Daniel, 15 ianuarie 2013, Ora 18:02

  • print
  • |
un-invitat-a-tras-cu-pistolul-intr-o-emisiune-la-cnn-video-28794-1.jpg

Cunoscutul om de presa american Alex Jones a izbucnit in direct, lunea trecuta, in studioul CNN, in timpul unei dezbateri pe tema controlului armelor. Jones l-a jignit pe moderatorul Piers Morgan si a declarat ca se teme sa nu fie ucis de politisti sub acoperire.

"Nu conteaza cati adepti vei reusi sa scoti in strada pentru a cere sa le fie luate armele. Nu vom renunta la ele (la arme - n.r.)! Intelegi asta?", a tunat Jones, in timpul emisiunii difuzate de CNN.

Jurnalistul l-a acuzat pe moderatorul Piers Morgan ca nu este un bun american si apara interesele Marii Britanii, cand militeaza pentru retragerea dreptului de a purta arma al cetatenilor SUA, drept garantat de Constitutie. Jones l-a invitat pe Morgan sa intre cu el pe ringul de box, daca crede ca este "un tip dur".

Mai mult, acesta a declarat ca se teme pentru viata lui si crede ca va fi ucis de politisti sub acoperire, din cauza pozitiei sale in privinta detinerii armelor de foc in SUA.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou