Urinează în sticle şi nu se spală acasă pentru a face economii, dar este milionară în dolari!

Ziarul Atac, 3 octombrie 2012, Ora 16:50

  • print
  • |
urineaza-in-sticle-si-nu-se-spala-acasa-pentru-a-face-economii-dar-este-milionara-in-dolari-27665-1.jpg

Victoria Hunt, o femeie de 51 de ani din Ohio, SUA, ar putea fi declarată cu uşurinţă cea mai zgârcită femeie din lume.

Deşi are numeroase proprietăţi, economii şi investiţii, Victoria este atât de obsedată să nu ajungă săracă, încât se zgârceşte la cele mai elementare lucruri, potrivit click.ro

De pildă, pentru a mai strânge câţiva bănuţi, ea mănâncă din gunoie, urinează în sticle, face duş la sala de sport şi şi-a setat frigiderul să funcţioneze doar 12 ore pe zi.

Totul, de frica sărăciei. Obsesia femeii se datorează, în principal, condiţiilor în care trăia acum 25 de ani. Pe atunci, ea era o mamă care îşi crestea copilul singură, intr-un parc de rulote, cu ajutor de la stat.

Victoria a devenit milionară făcând contabilitate, meserie din care s-a retras la vârsta de 48 de ani. În prezent, ea preţuieşte fiecare cent economisit şi încearcă să-l înveţe şi pe iubitul ei să ducă acelaşi stil de viaţă ca ea.

Cei doi mananca animale, cateodata crude, vanate de Barker, in timp ce femeie strange resturi din gunoaie si plante din padure. "Este minunat. Cand gasim monede pe jos e o adevarata bucurie", a declarat ea, potrivit Huffington Post.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou