Vicecampioană mondială ajunsă prostituată de lux. Din sala de gimnastică direct la bordel!

Ziarul Atac, 7 septembrie 2012, Ora 10:37

  • print
  • |
vicecampioana-mondiala-ajunsa-prostituata-de-lux-din-sala-de-gimnastica-direct-la-bordel-27449-1.jpg

Din vicecampioană mondială la gimnastică, a ajuns prostituată de lux într-un bordel din Germania. Floarea Leonida este acum plătită cu sute de euro pentru fetiş cu picioare şi ejaculări pe corp!

Fosta vicecampioană europeană şi mondială la gimnastică, Floarea Leonida (25 de ani) a ajuns de pe podium direct într-un bordel din Germania. Sportiva, fotografiată în iposteze sexy, figurează pe site-ul oficial al unui bordel din Germania.

Floarea a câştigat aurul la bârnă la junioare şi argintul la individual, sol şi cu echipa la Campionatul European din 2002. În 2003 a luat din nou argintul la CM de la Aneheim ca senioare, iar în 2006 a repetat aceeaşi performaţă la „europenele" de la Volos (Grecia). Soarta a făcut însă ca viaţa sportivei să se schimbe însă cu 180 de grade şi Floarea a ajuns de pe podiumul olimpic, prostituată într-un bordel din Germania.

Potrivit Cancan, de când s-a retras din lumea sportului, Floarea are cu totul şi cu totul alte preocupări.

„Eu am stat cu ea o oră în bordelul din Germania. Fata ştie meserie, dar e cam ţărăncuţă. A făcut de toate, oral, normal, anal. I-am dat 200 de euro pentru o oră. Ea mi-a zis că e acolo de patru ani de zile. Nu e singura româncă din bordel, mai sunt vreo şase fete cu ea", a declarat un client care a frecventat bordelul unde lucrează Floarea şi care a recunoscut-o imediat, ptrivit Cancan.

Cătălina Ponor, triplă medaliată cu aur la Olimpiada din 2004 şi colegă de lot cu Floarea Leonida, s-a arătat şocată de vestea că sportiva se prostituează în Germania.

"Ultima dată am văzut-o când am avut o competiţie în Germania. A venit să mă susţină. Habar nu am să se ocupe cu aşa ceva. Eu ştiam că ea este antrenor de fitness acolo.", a declarat Ponor.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou