Best Dental

Celia isi intretine siluaeta cu...shaorma

Ziarul Atac, 15 mai 2011, Ora 20:56

  • print
  • |
celia-isi-intretine-siluaeta-cu-shaorma-3.jpg

In luna ianuarie a anului 2010, dupa o relatie cu nabadai care a durat aproape trei ani si urma sa se lase cu o casatorie, cantareata Celia a anuntat presa ca s-a despartit de iubitul ei turc, Kemal. Chiar daca cei doi formau un cuplu frumos, se pare ca unul dintre motivele pentru care au hotarat sa-si vada fiecare de drumul lui a fost diferenta de mentalitate a celor doi, el fiind musulman iar ea ortodoxa.

Este cunoscut faptul ca musulmanii au mult mai multe reguli decat ortodocsii in ceeace le priveste pe femeile din viata lor. Totusi, dupa atata timp de cand nu mai au nicio treaba unul cu celalalt, Celia nu a renuntat la unele obiceiuri dobandite in timpul relatiei cu turcul si anume mancarea turceasca, mai ales ca ea nu a avut niciodata probleme cu silueta. Asadar, ea isi permite sa manance orice...chiar si o saorma.

Paparazzii Atac au fotografiat-o pe Celia, intr-o zi, cand bruneta a mers la o saormerie din zona Dristor, de unde si-a cumparat o saorma mare. Chiar daca multi dintre clientii care erau la coada si-ar fi dorit s-o vada pe vedeta muscand cu pofta din sulul cu de toate, Celia le-a cerut angajatilor sa i-l impacheteze pentru acasa. Apoi s-a urcat intr-un taxi si s-a dus direct acasa, caci ar fi fost pacat sa mai faca si alte drumuri si sa manance, in final, o saorma rece. Interesant este faptul ca, desi are masina - un BMW primit cadou de la fostul iubit, in urma cu vreo doi ani -, Celia nu a reusit sa-si ia permisul de conducere, ea rugandu-si, uneori, prietenele sa fie sofer pentru ea.

C.I.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:39