Șeful CAS Maramureș și-a mutat biroul pe terase

Ziarul Atac, 20 iunie 2012, Ora 12:33

  • print
  • |
eful-cas-maramure-i-a-mutat-biroul-pe-terase-26600-1.jpg

Unul dintre cei mai activi membrii ai PDL Maramureș, Alexandru Deac, directorul CAS Maramureș, pare să-și vindece rănile pe terasele din Maramureș. În compania medicului Maxim Valer, directorul CAS Maramureș și-a petrecut aproape o oră pe una din terasele din Baia Mare timp în care cei doi au servit câteva beri dar au degustat și câte-o înghețată.

Chiar dacă cei doi provin din sistemul sanitar, discuțiile de la masă nu au făcut nicio referire la medicină. Ba dimpotrivă, principalul subiect de discuție a fost chiar politica. Probabil deranjat de actuala conducere a Maramureșului, Deac și-a exprimat îngrijorarea referitoare la viitorul său dar a deschis și subiecte legate de viitorul partidului din care face parte.
Sărind în ajutorul său, medicul Maxim Valer l-a sunat personal pe primarul Cătălin Cherecheș cu care nu a stat prea mult la telefon, programându-și o întâlnire în viitorul apropiat. Mai mult, după conversația avută, directorul pare că s-a mai relaxat puțin, sperând probabil într-un nou mandat la conducerea CAS Maramureș. Cu toate acestea nu este de omis faptul că cei doi au fost surprinși de paparazzi săptămânalului „Atac de Maramureș", în jurul orei 14.30, când directorul ar trebui să se afle la birou și nici de cum pe terasele din Baia Mare.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou