Best Dental

Giani Kiriță, între "Dansez pentru tine" și nopți pierdute în cazino VIDEO

Orlando Chelu, 25 noiembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
giani-kiri-a-intre-dansez-pentru-tine-i-nop-i-pierdute-in-cazino-video-36206-1.jpg

Fostul fotbalist Giani Kiriță a intrat din nou în atenția opiniei publice de curând, după ce a devenit concurent în concursul celor de la ProTV, „Dansez pentru tine".

Kiriță și partenera sa n-au reușit, însă, să ajungă în finală, fiind eliminați relativ repede din spectacol. Cei doi au acuzat oboseala acumulată la antrenamentele, ce-i drept, destul de dure, la care sunt supuși participanții la acest spectacol.

Se pare, însă, că adevărata explicație este de cu totul altă natură. Paparazzi ATAC l-au surprins pe Giani, chiar în perioada în care se presupunea că se antrenează de zor să câștige duelul, pierzând nopțile prin cazinouri.

Dacă la partea cu dansul se descurcă și nu prea, nu același lucru se poate spune despre fostul fotbalist când vine vorba despre poker sau ruletă. Așa cum se poate observa și din imaginile alăturate, aici dansează altfel și se simte în elementul său. Poate că Dana, fosta sa parteneră pe ringul de dans, n-o să afle motivul real pentru care a ieșit din concurs.

Uite cum fostul fotbalist își pierde vremea și banii prin cazinourile bucureștene

 

EDITORIAL

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”       Demult, pe vremea lu’ dom’ Iliescu, pe când se potcovea puricele cu 9 ocale la fiecare picior şi sărea până la cer, au existat nişte judecători curajoşi care au dat o sentinţă năucitoare pentru demnitarii acelei vremi. Pe ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou