Nesimţire! Şoferul primăriei, slugă la familia Nichita

Ziarul Atac, 17 iunie 2012, Ora 21:11

  • print
  • |
nesimtire-soferul-primariei-sluga-la-familia-nichita-26534-1.jpg

Angajaţii Primăriei municipiului Iaşi au devenit slugile familiei Nichita. A câştigat alegerile locale cu un scor zdrobitor şi, de aceea, crede că poate face ce vrea cu angajaţii Primăriei municipiului Iaşi, chiar să-i folosească în interes personal, la treburile de pe lângă casă.

Nesimţire fără margini a unui baron local!

Miercuri, 13 iunie, în jurul orei 8.30, Andrei Ciolac, angajat ca şofer la Primăria municipiului Iaşi, se deplasa pe Aleea Sadoveanu la volanul autoturismului Toyota Auris cu numărul de înmatriculare IS 55 NFG. Maşina aparţine soţiei primarului Gheorghe Nichita, "doamna Florentina", aşa cum îi spun angajaţii din Palatul Roznovanu. Numărul de înamtriculare al autoturismului a fost ales după iniţialele proprietarului, Nichita Florentina Georgiana.

 

Urmărit în trafic

 

Paparazzi ATAC de Iaşi au urmărit în trafic maşina la volanul căreia se afla şoferul Andrei Ciolac, plătit din bani publici pentru a sluji ca argat la familia Nichita.

Autoturismul Toyota Auris a coborât pe Aleea Sadoveanu către Rond Agronomie. Până aici maşina nu a avut prea mult de suferit, drumul fiind, pe anumite proţiuni, proaspăt asfaltat. Rondul de la Agronomie i-a dat însă emoţii tânărului şofer, care a trebuit să facă slalom printre şanţuri, pentru a nu avaria maşina "doamnei Florentina".

Autoturismul a coborât pe bulevardul Copou şi, în Fundaţie, a făcut stânga pe bulevardul Independenţei. Era deja evident că maşina urma să ajungă în parcarea din spatele primăriei, dar reporterii ATAC de Iaşi au continuat urmărirea. Şoferul a oprit regulamentar la semaforul din dreptul Universităţii de Medicină şi Farmacie, deşi putea forţa cele câteva secunde de culoare galbenă.

Maşina Florentinei Nichita a fost trasă în parcarea primăriei, în dreptul garajelor. Şoferul a observat în cele din urmă că a fost urmărit şi a încercat să se ascundă în garaj, dar a fost surprins de paparazzi ATAC de Iaşi în timp ce parca maşina şi când a coborât în fugă, pentru a nu fi fotografiat.

 

L-a folosit şi mezina primarului

 

Nu este prima dată când şoferul plătit de primărie a prestat servicii pentru familia primarului. Andrei Ciolac a fost văzut şi la volanul unui autoturism Mercedes Clasa B cu numărul de înmatriculare BT 96 BUA. Maşina aparţine firmei Rebo Forest SRL, administrată de Relu Bof, naşul de botez al fiicei lui Gheorghe Nichita, Ilinca. Omul de afaceri botoşănean i-a lăsat maşina Ilincăi Nichita cu ani în urmă, aceasta putându-se deja considera stăpâna bolidului.

Primarul Gheorghe Nichita nu a răspuns la apelurile telefonice repetate ale reporterilor ATAC de Iaşi pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Tudor LEAHU

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou