Best Dental

Un milionar a încercat să-i împiedice pe italinei să inscrie, aratându-le "cucul"

Ziarul Atac, 27 iunie 2012, Ora 16:19

  • print
  • |
un-milionar-a-incercat-sa-i-impiedice-pe-italinei-sa-inscrie-aratandu-le-cucul-26741-1.jpg

Tim O'Leary, aflat în primul rând al peluzei apropiate de locul în care se executau loviturile de departajare la partida Anglia - Italia, şi-a dat pantalonii jos încercând să-i distragă atenţia italianului Alessandro Diamanti în momentul execuţiei penaltiului decisiv.

"A fost o decizie luată pe moment. Am încercat să fac tot ce pot pentru a ajuta Anglia să câştige, dar nu a funcţionat. Aproape am făcut un atac de cord", a spus O'Leary, care a adăugat că gestul a fost caracterizat ca fiind unul "hilar" de către soţia sa.
Conform The Sun, Tim O'Leary este un milionar englez, proprietar al unei societăţi comerciale în oraşul Surrey.
Reprezentativa Italiei s-a calificat în semifinalele Campionatului European în urma victoriei de duminică seară, de la Kiev, cu scorul de 4-2 (0-0, 0-0), la loviturile de departajare, obţinută în faţa selecţionatei Angliei, în sferturile de finală ale competiţiei.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:41