Un milionar a încercat să-i împiedice pe italinei să inscrie, aratându-le "cucul"

Ziarul Atac, 27 iunie 2012, Ora 16:19

  • print
  • |
un-milionar-a-incercat-sa-i-impiedice-pe-italinei-sa-inscrie-aratandu-le-cucul-26741-1.jpg

Tim O'Leary, aflat în primul rând al peluzei apropiate de locul în care se executau loviturile de departajare la partida Anglia - Italia, şi-a dat pantalonii jos încercând să-i distragă atenţia italianului Alessandro Diamanti în momentul execuţiei penaltiului decisiv.

"A fost o decizie luată pe moment. Am încercat să fac tot ce pot pentru a ajuta Anglia să câştige, dar nu a funcţionat. Aproape am făcut un atac de cord", a spus O'Leary, care a adăugat că gestul a fost caracterizat ca fiind unul "hilar" de către soţia sa.
Conform The Sun, Tim O'Leary este un milionar englez, proprietar al unei societăţi comerciale în oraşul Surrey.
Reprezentativa Italiei s-a calificat în semifinalele Campionatului European în urma victoriei de duminică seară, de la Kiev, cu scorul de 4-2 (0-0, 0-0), la loviturile de departajare, obţinută în faţa selecţionatei Angliei, în sferturile de finală ale competiţiei.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou