Tăriceanu, afectat de candidatura lui Meleșcanu

Cristian Blănuţă, 28 septembrie 2014, Ora 11:08

  • print
  • |
tariceanu-afectat-de-candidatura-lui-melescanu-43604-1.jpg

Călin Popescu Tăriceanu spune că este afectat de candidatura fostului șef SIE, Teodor Meleșcanu, în alegerile prezidențiale.

Președintele Senatului a declarat că intrarea lui Meleșcanu în competiția pentru Cotroceni îl afectează atât pe el, cât și pe alți candidați.

"Niciodată nu-mi subapreciez adversarii într-o competiţie politică. Sigur că intrarea domnului Meleşcanu în competiţie fără îndoială mă afectează şi pe mine, ca şi pe ceilalţi (candidaţi - n.r.), pentru că voturile pe care le va lua le va lua din această zonă de electorat căreia mă adresez şi eu. Dar asta este competiţia, e liberă, aşa că nu pot decât să fac un efort suplimentar pentru a compensa într-un fel sau altul potenţialele pierderi. În rest, asta este, megem mai departe spre alegeri", a spus Tăriceanu, scrie psnews.ro.

Întrebat, de asemenea, dacă decizia lui Teodor Meleşcanu de a candida l-a luat prin surprindere, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns negativ.

"Nu aş spune că m-a surprins, pentru că şi în spaţiul public cred că de peste două luni de zile erau speculaţii cu privire la o potenţială intrare a domniei sale în cursa pentru prezidenţiale", a adăugat Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu se află, sâmbătă, la Sinaia, unde se desfăşoară cea de-a XX-a ediţie a Festivalului "Sinaia Forever", la care participă de altfel și președintele PNL Klaus Iohannis.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou