Scandal la TVR cu președinții României

Cristian Blănuţă, 4 octombrie 2014, Ora 09:41

  • print
  • |
scandal-la-tvr-cu-presedintii-romaniei-43739-1.jpg

Televiziunea Română a anunțat vineri, pe site-ul propriu, că va organiza în prima zi de campanie electorală un mega-eveniment constânt într-o întâlnire a celor trei președinți ai României de până acum: Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu.

Toți trei în același platou, la TVR, într-o dezbatere despre România.

Situația, însă, a fost cu totul alta, iar un deputat PSD atrage atenția.
După acest anunț al TVR, care era cu adevărat o premieră, a urmat rectificarea... ei vor fi interpretaţi de cele mai fidele sosii: Cristian Greţcu, Marius Aciu şi Doru Antonesi.

"Probabil că, în clipa de față, vă aflați în fotolii, în fața televizorului, pe TVR 1, urmărind emisiunea anunțată pe site-ul oficial al Televiziunii Române: "Seara președinților" la "O dată-n viață", realizată de Iuliana Tudor, la care foștii președinți Ion Iliescu și Emil Constantinescu și încă președintele Traian Băsescu ar fi trebuit să-și arate priceperea în chestiuni folclorice.

Singura chestiune folclorică, aici, este mentalitatea jurnalistică în vigoare a realizatoril... or emisiunii respective. Ca niște lăutari autentici, care lucrează după ureche, "specialiștii" în marketing ai postului public de televiziune au anunțat o emisiune care nu există. Nici Ion Iliescu, nici Emil Constantinescu, ba chiar nici Traian Băsescu nu vor fi prezenți în emisiune.

Nu au fost întrebați, nu au confirmat și nici nu s-a pus problema prezenței lor. În realitate, este vorba de o emisiune de divertisment a unor componenți ai grupului "Divertis", pe care TVR o mediatizează pe seama președinților României", scrie deputatul PSD Ionuț Vulpescu, pe pagina sa de Facebook, potrivit dcnews.ro.

Ionuț Vulpescu continuă: "Asistăm la tabloidizarea a ceea ce trebuia să fie un canal de maximă calitate jurnalistică și de înalt nivel profesional. Informația a fost preluată de medii serioase și aduce prejudicii imaginii unor personalități. Dacă n-ar fi grav, ar fi de râs".

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou