Șova a făcut din nou scandal la TV

Cristian Blănuţă, 5 octombrie 2014, Ora 10:36

  • print
  • |
sova-a-facut-din-nou-scandal-la-tv-43756-1.jpg

Senatorul PSD, Dan Șova, recunoscut în ultima perioadă pentru ieșirile sale nervoase din timpul aparițiilor televizate, a recidivat sâmbătă într-o emisiune la Antena3.

Purtătorul de cuvânt al PSD a fost iritat de o întrebare a moderatoarei Cristina Țopescu despre posibile neînțelegeri în rândul social-democraților și i-a reproșat că îl bruiază atunci când ia cuvântul, potrivit dcnews.ro.

Dan Șova a negat ferm că ar exista fricțiuni în PSD și a contestat afirmația Cristinei Țopescu, potrivit căreia au existat unii lideri, precum Mircea Geoană, care au exprimat nemulțumiri.

"Dacă a avut, vă rog să-mi spuneți nominal și ce a spus acel lider pentru a vă face pe dumneavoastră să credeți că a avut o problemă. Altfel nu mai ridicați niciodată afirmații care sunt de revista Urzica", a spus Șova, sâmbătă, în emisiunea "Dincolo de știri", de la Antena 3, moderată de Cristina Țopescu.

"Doamna Țopescu, vă spun a noua oară. În PSD, între liderul partidului și liderii din teritoriu nu au existat, nu există și nu vor exista probleme. Niciodată", a continuat Șova.

Replicile schimbate de Dan Șova și Cristina Țopescu au condus la un moment tensionat, peste care s-a trecut după pauza de publicitate.

Dan Șova: Dați-mi voie să vorbesc fără să vorbiți peste mine. Dacă se poate. Dacă nu, nu mai vorbesc deloc.
Cristina Țopescu: Eu sunt moderator, deci sunt tolerantă.
Dan Șova: Dar dacă sunteți moderator nu sunteți chemată să vorbiți peste mine, ci să-mi puneți o întrebare și să mă scultați. Dacă vă interesează ce spun. Dacă nu, nu mai spun.
Cristina Țopescu: Nu vă supărați acum, să vă luați jucăriile și să plecați (...) Domnul Șova s-a supărat și nu știu de ce. Nu știu de ce v-ați supărat. Și dacă avem păreri diferite, nu e nimic mai firesc pe lumea asta decât să avem păreri diferite.
Dan Șova: Așa este, numai că este nefiresc să vorbiți peste mine. Asta este nefiresc.
Deci doamna Topescu, va spun a șaptea oară, între Victor Ponta și liderii din teritoriu (n.r.: pe întreaga durată a emisiunii, Dan Șova a precizat că nu există baroni în PSD, ci lideri în teritoriu) nu au existat, nu exista și nu vor exista probleme. (...) Vorbiți peste mine. Este ok, eu o să tac".

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou