Best Dental

Șova a făcut din nou scandal la TV

Cristian Blănuţă, 5 octombrie 2014, Ora 10:36

  • print
  • |
sova-a-facut-din-nou-scandal-la-tv-43756-1.jpg

Senatorul PSD, Dan Șova, recunoscut în ultima perioadă pentru ieșirile sale nervoase din timpul aparițiilor televizate, a recidivat sâmbătă într-o emisiune la Antena3.

Purtătorul de cuvânt al PSD a fost iritat de o întrebare a moderatoarei Cristina Țopescu despre posibile neînțelegeri în rândul social-democraților și i-a reproșat că îl bruiază atunci când ia cuvântul, potrivit dcnews.ro.

Dan Șova a negat ferm că ar exista fricțiuni în PSD și a contestat afirmația Cristinei Țopescu, potrivit căreia au existat unii lideri, precum Mircea Geoană, care au exprimat nemulțumiri.

"Dacă a avut, vă rog să-mi spuneți nominal și ce a spus acel lider pentru a vă face pe dumneavoastră să credeți că a avut o problemă. Altfel nu mai ridicați niciodată afirmații care sunt de revista Urzica", a spus Șova, sâmbătă, în emisiunea "Dincolo de știri", de la Antena 3, moderată de Cristina Țopescu.

"Doamna Țopescu, vă spun a noua oară. În PSD, între liderul partidului și liderii din teritoriu nu au existat, nu există și nu vor exista probleme. Niciodată", a continuat Șova.

Replicile schimbate de Dan Șova și Cristina Țopescu au condus la un moment tensionat, peste care s-a trecut după pauza de publicitate.

Dan Șova: Dați-mi voie să vorbesc fără să vorbiți peste mine. Dacă se poate. Dacă nu, nu mai vorbesc deloc.
Cristina Țopescu: Eu sunt moderator, deci sunt tolerantă.
Dan Șova: Dar dacă sunteți moderator nu sunteți chemată să vorbiți peste mine, ci să-mi puneți o întrebare și să mă scultați. Dacă vă interesează ce spun. Dacă nu, nu mai spun.
Cristina Țopescu: Nu vă supărați acum, să vă luați jucăriile și să plecați (...) Domnul Șova s-a supărat și nu știu de ce. Nu știu de ce v-ați supărat. Și dacă avem păreri diferite, nu e nimic mai firesc pe lumea asta decât să avem păreri diferite.
Dan Șova: Așa este, numai că este nefiresc să vorbiți peste mine. Asta este nefiresc.
Deci doamna Topescu, va spun a șaptea oară, între Victor Ponta și liderii din teritoriu (n.r.: pe întreaga durată a emisiunii, Dan Șova a precizat că nu există baroni în PSD, ci lideri în teritoriu) nu au existat, nu exista și nu vor exista probleme. (...) Vorbiți peste mine. Este ok, eu o să tac".

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:07