A mai murit un CAMPION

Dan Alexandru, 12 ianuarie 2014, Ora 07:42

  • print
  • |
a-mai-murit-un-campion-37313-1.jpg

Lumea sportului este din nou în doliu. Iancu Băcioiu, fost internaţional de rugby şi triplu campion naţional cu echipa Farul Constanţa, a încetat din viaţă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la vârsta de 68 de ani.

Fostul internaţional de rugby Iancu Băcioiu a încetat din viaţă a murit din cauza unei hemoragii interne, informează Mediafax.

"A decedat din cauza unui ulcer perforat. Pierduse mult sânge și chiar dacă veniseră cu o zi înainte mulți jucători de la Farul, Cleopatra, Tomitanii și alte cluburi pentru a dona sânge, nu s-a mai putut face nimic", a declarat Florin Băcioiu, fiul fostului rugbyst.

Iancu Băcioiu, maestru emerit al sportului, a fost campion național cu echipa de rugby Farul Constanța în anii 1975, 1976 și 1978, iar în anii 1975 și 1977 a câștigat Campionatul European FIRA cu reprezentativa de rugby a României. A evoluat în prima reprezentativă aproape un deceniu pe postul de pilier, fiind prezent și la cea mai categorică victorie din istoria "Stejarilor", scor 100-0 cu Bulgaria, la 21 septembrie 1976.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou