Accident GRAV la SOCHI 2014. O sesiune a fost ANULATĂ

Teo Popa, 13 februarie 2014, Ora 11:39

  • print
  • |
accident-grav-la-sochi-2014-o-sesiune-a-fost-anulata-38089-1.jpg

Mihail Maksimochkin a fost scos din zona de pregătire pe targă şi cu capul imobilizat. După acest incident, sesiunea de pregătire a fost anulată.

Preşedintele federaţiei ruse, Alexander Uvarov, a declarat că Maksimochkin nu a fost rănit grav: "Nu sunt consecinţe grave. El are ceva probleme la coaste, dar conform doctorilor va putea fi externat în cursul zilei de joi".

Alexander Uvarov a menţionat că Maksimochkin nu va mai concura la JO de la SOCHI 2014.

Mihail Maksimochkin s-a clasat al 31-lea, duminică, în proba de sărituri cu schiurile de pe trambulina normală. Calificările pentru proba de sărituri cu schiurile de pe trambulina mare au loc vineri, iar finala este programată sâmbătă.

SOCHI 2014. Sportivul rus Mihail Maksimochkin a fost spitalizat după ce a căzut în timpul unui antrenament în vederea probei de sărituri cu schiurile de pe trambulina mare, la Jocurile Olimpice de iarnă de la SOCHI 2014.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou