Best Dental

Andreea Mitu a făcut spectacol la Fed Cup. Eugenie Bouchard, învinsă din nou

Mălina Andrei, 20 aprilie 2015, Ora 09:45

  • print
  • |
andreea-mitu-a-facut-spectacol-la-fed-cup-eugenie-bouchard-invinsa-din-nou-46332-1.jpg

România este la un punct de Grupa Mondială a Fed Cup, Andreea Mitu reuşind o victorie total neaşteptată, dar deosebit de importantă, în faţa numărului 7 mondial, Eugenie Bouchard. Scorul final a fost 4-6, 6-4, 6-1 pentru Andreea Mitu, după două ore de joc.

În primul set cele două jucătoare au mers cu serviciul până la 3-2, când Bouchard a reușit break-ul, dar Mitu a replicat imediat, egalând la 4-4. Bouchard a preluat conducerea cu 5-4, iar apoi a reușit să își adjudece setul pe serviciul româncei, cu 6-4, după 40 de minute, scrie Agerpres.ro.

Mitu a început excelent manșa secundă și a condus cu 2-0, Bouchard a revenit și a egalat, a condus cu 3-2 și 4-3, dar Andreea a jucat din ce în ce mai bine, cu tot mai multă încredere, a egalat (4-4), a reușit un break pentru 5-4, și a luat setul cu 6-4, după ce a salvat patru mingi de 5-5.

În decisiv, Andreea Mitu s-a desprins la 2-0, Bouchard a reușit să își ia o dată serviciul, după care au urmat două ghemuri albe pentru jucătoarea noastră, care a încheiat setul cu un sec 6-1.

Irina Begu nu a putut trece peste problemele fizice suferite în timpul partidei de ieri, astfel că va fi înlocuită de Andreea Mitu pentru această partidă.

Scorul înaintea acestui meci e 1-1. Begu a fost învinsă de Abanda, scor 4-6, 7-5, 6-4, iar Alexandra Dulgheru a câștigat cu Bouchard, 6-4, 6-4.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:34