Baftă Simona HALEP!

Anca Bratu, 11 martie 2014, Ora 18:38

  • print
  • |
bafta-simona-halep-38842-1.jpg

Simona Halep joacă în această seară la Indian Wells, de la ora 20:00, împotriva lui Eugenie Bouchard, iar dacă va triumfa, se va ciocni în sferturi cu învingătoarea dintre Lauren Davis (SUA) şi Casey Dellacqua (Australia).

Dacă unii specialişti din tenis consideră pentru a-ţi atinge scopul în circuit e nevoie să apelezi la orice fel de tertipuri care diminuează din frumuseţea jocului, Simona Halep a impresionat şi din punct de vedere estetic. Tenisul ei spulberă orice teorie prezentată de un mare antrenor. „Câştigă urât" se intitulează cartea lui Brad Gilbert, omul care le-a predat lecţii lui Andre Agassi, Andy Roddick şi Andy Murray. Americanul explică modalităţile mai puţin estetice prin care să ajungi un tenismen de top. Nu se aplică şi în cazul româncei, cea care a câştigat şapte turnee WTA şi a spart Top 10 datorită unui joc pe cât de frumos pe atât de eficient. Performanţele Simonei şi calitatea de pe teren au generat aprecierea colegelor de breaslă şi a presei sportive din întreaga lume.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou