Candidatura lui Octavian Popescu la preşedinţia FRF a fost respinsă

Dan Alexandru, 21 februarie 2014, Ora 13:50

  • print
  • |
candidatura-lui-octavian-popescu-la-presedintia-frf-a-fost-respinsa-38243-1.jpg

Candidatura fostului fotbalist Octavian Popescu la preşedinţia FRF a fost respinsă, vineri, de comisia de validare, deoarece acesta nu a putut face dovada că este propus de un membru afiliat.

Popescu a explicat că a dorit să arate acest act numai la alegeri, deoarece nu voia ca gruparea care l-a propus să aibă de suferit din cauza unor eventuale represalii până atunci şi nici să se facă presiuni asupra acestui club pentru a-i retrage sprijinul acordat.

Vineri, au fost validate candidaturile fostului preşedinte al cluburilor Ceahlăul, FCM Bacău şi Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian, fostului preşedinte al CCA Vasile Avram şi fostului fotbalist Marcel Puşcaş.

Chivorchian a fost reprezentat în faţa Comisiei de validare a candidaturilor de un avocat, la fel Marcel Puşcaş, iar Vasile Avram a fost reprezentat de fiul său, Marius Avram.

Un alt candidat, Paul Zarna, este răcit şi nu a fost prezent la sediul FRF. El ar putea primi un alt termen pentru validare.

Joi, au fost validate trei dosare, cele ale candidaţilor Gheorghe Popescu, Răzvan Burleanu şi Sorin Răducanu. Astfel, numărul candidaţilor care îşi vor "disputa" la 5 martie postul de preşedinte al FRF, în cadrul Adunării Generale a forului, a ajuns la şase.

Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a anunţat că nu mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei, dar a precizat că îl sprijină la alegeri pe Gheorghe Popescu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou