Ciprian Tătăruşanu PLEACĂ de la Steaua

Teo Popa, 30 ianuarie 2014, Ora 11:33

  • print
  • |
ciprian-tatarusanu-pleaca-de-la-steaua-37880-1.jpg

Mihai Stoica, managerul general al celor de la Steaua, a declarat că gruparea italiană Fiorentina a început negocierile cu portarul Ciprian Tătăruşanu, al cărui contract expiră în vară, precizând că, în cazul unei înţelegeri, legitimarea goalkeeper-ului va intra în vigoare din iunie.

"Noi am fost informaţi de Fiorentina că a început negocierile cu Tătăruşanu, este o mostră de profesionalism şi respect. Au fost unii care ne explicau că nu are cum să ajungă la Fiorentina, l-am auzit pe Mutu discutând că nu are cum să ajungă la Fiorentina. Fiorentina ne-a informat că a început discuţiile cu Ciprian Tătăruşanu, dar este vorba doar de legitimarea lui în iunie. Fiorentina nu a făcut nicio ofertă de a-l transfera de acum. În niciun caz Tătăruşanu nu va pleca acum, pentru că avem nevoie de trei portari", a spus Mihai Stoica, la Digi Sport.

Ciprian Tătăruşanu a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Juventus Bucureşti şi Gloria Bistriţa, fiind la Steaua din vara anului 2009.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou