Cosmin Contra părăseşte Petrolul pentru Getafe

Anca Bratu, 10 martie 2014, Ora 13:32

  • print
  • |
cosmin-contra-paraseste-petrolul-pentru-getafe-38778-1.jpg

COSMIN CONTRA a părăsit Petrolul Ploieşti după ce echipa sa a remizat cu Ceahlăul Piatra Neamţ în Liga 1. Contra va pleca în Spania, la getafe, echipă pentru care a evoluat ca jucător.

COSMIN CONTRA va antrena din nou în Spania. "Începând de astăzi, contractul dintre FC Petrolul Ploieşti şi antrenorul Cosmin Contra s-a încheiat. Clubul nostru a luat act de dorinţa tehnicianului Contra de a renunţa la funcţie, în favoarea unei cariere în Spania. Având în vedere performanţele obţinute la FC Petrolul şi tot ce a însemnat prezenţa sa la Ploieşti în ultimul an şi jumătate, clubul nostru a considerat absolut normal să-l înţeleagă şi să-i respecte decizia.

"Mulţumesc conducerii clubului pentru faptul că m-a înţeles şi am încredere că şi suporterii vor face acelaşi lucru. Petrolul va rămâne mereu în sufletul meu, este clubul care m-a lansat ca antrenor in fotbalul mare şi voi încerca toată viaţa să-l ajut, la fel ca şi pe toţi oamenii implicaţi în acest proiect", a declarat Contra pe site-ul clubului

La rândul său, proprietarul clubului, Dan Capră, a afirmat: "Este o decizie grea pe care am fost nevoiţi să o luăm astazi, dar nu puteam să-l refuzăm pe Cosmin, având în vedere ceea ce reprezintă el ca om şi antrenor. Îi dorim mult succes în carieră şi îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru oraşul Ploieşti. Îi asigurăm pe suporteri că vom lua imediat o decizie în privinţa noului tehnician al echipei, care suntem convinşi că va asigura continuitate la nivelul performanţelor cu care fanii noştri s-au obişnuit deja".

Cosmin Contra îl va înlocui la Getafe pe Luis Garcia, destituit deja de clubul spaniol. După 27 de etape în Primera Division, Getafe ocupă locul 15, cu șapte victorii, șase egaluri și 14 înfrângeri.Pentru Getafe evoluează și atacantul român Ciprian Marica.

Cosmin Contra a antrenat formația Petrolul Ploiești din 2012. Obiectivul echipei care i-a transferat pe Mutu şi Zicu în acest an este câştigarea titlului în Liga 1.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou