Fanii dinamovişti şi stelişti vor fi supravegheaţi cu camere video pe străzi

Dan Alexandru, 24 martie 2014, Ora 15:47

  • print
  • |
fanii-dinamovisti-ai-stelisti-vor-fi-supravegheati-cu-camere-video-pe-strazi-39033-1.jpg

Fanii lui Dinamo şi cei ai Stelei vor fi supravegheaţi cu 90 de camere video pe toate străzile din Sectorul 2 al Capitalei care duc spre Arena Naţională, atât înainte, cât şi după terminarea partidei programată de joi, din semifinalele Cupei României.

De asemenea, comercializarea băuturilor alcoolice în zona Arena Naţională va fi interzisă joi, între orele 17.00 - 23.30. Măsura a fost luată în urma solicitării Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi a fost transmisă de primarul Neculai Onţanu tuturor agenţilor economici care comercializează băuturi alcoolice în perimetrul delimitat de următoarele 6 artere de circulaţie aflate în jurul stadionului: Piaţa Eudoxiu Hurmuzachi, Şoseaua Mihai Bravu, Şoseaua Iancului, Şoseaua Pantelimon, Bulevardul Chişinău şi Bulevardul Basarabia.

Partida Steaua - Dinamo, contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României, este programată, joi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou