Halep este în semifinale la Madrid! A dat de pământ cu Ivanovici

Cristian Blănuţă, 9 mai 2014, Ora 17:28

  • print
  • |
halep-este-in-semifinale-la-madrid-a-dat-de-pamant-cu-ivanovici-40085-1.jpg

Simona Halep nu s-a încurcat în fața tenismenei Ana Ivanovici, pe care a învins-o clar, în sferturile turneului de la Madrid.

Halep a avut probleme doar în începuturile celor două seturi, atât cât a durat partida. Sârboaica a condus cu 2-0, dar românca a revenit spectaculos si a câștigat setul cu 6-2.

Si în cel de-al doilea set Ivanovici a lăsat senzația că-i va face viața grea Simonei. N-a fost deloc așa, după 2-2, Halep cîștigând patru ghemuri la rând și, implicit, meciul.

In semifinalele de la Madrid, de sâmbătă, Simona Halep o va întâlni pe cehoaica Petra Kvitova, ajunsă în această fază a competiției după abandonul Serenei Williams.

Pentru Simona, meciul se anunta a fi dificil intrucat Kvitova este mai odihnita dupa abandonul Serenei Williams, care a adus la anularea confruntarii din sferturi.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Maria Sarapova și câștigatoarea dintre Garcia și Radwanska.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou