Ionel Dănciulescu a devenit director general al FC Dinamo

Dan Alexandru, 21 februarie 2014, Ora 13:46

  • print
  • |
ionel-danciulescu-a-devenit-director-general-al-fc-dinamo-38242-1.jpg

Fostul atacant Ionel Dănciulescu a fost numit în funcţia de director general al FC Dinamo, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, acţionarul majoritar al grupării bucureştene, Ionuţ Negoiţă.

"Ionel Dănciulescu, o emblemă pentru Dinamo, a fost numit în funcţia de director general", a spus Negoiţă.

Acţionarul grupării dinamoviste consideră că şi alte persoane care au făcut istorie precum Dănciulescu ar trebui să fie cooptate în conducerea clubului: "Cluburile de fotbal trebuie să fie conduse de persoane care au făcut istorie, sper ca Dănciulescu să aibă aceleaşi performanţe în noua postură ca şi în vremea când era jucător. Are tot suportul departamentelor pe care le va conduce de acum înainte. Sunt convins că se va acomoda cât mai repede. Suntem conştienţi că numai cu o echipă puternică putem face performanţă. Vor fi şi alte surprize pe aceeaşi idee".

Dănciulescu a declarat că pentru el această funcţie înseamnă enorm. "Pentru mine această funcţie la Dinamo, în cadrul clubului unde m-am consacrat, înseamnă enorm, dar în acelaşi timp este şi o provocare. Trebuie să mă dăruiesc zi de zi pentru a reuşi să ne îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus", a afirmat fostul jucător.


Noul director general al clubului dinamovist se bazează şi pe suportul fanilor pentru ca echipa să îşi îndeplinească obiectivele: "Sunt puţin emoţionat. Am în spate o echipă de profesionişti dedicaţi , sunt convins că vom reuşi să punem Dinamo din nou pe harta fotbalului românesc, pe primul loc, acolo unde îi este locul. Eu am crescut cu mentalitatea de învingător, ăsta trebuie să fie şi scopul nostru - Dinamo trebuie să iasă în câştig. Eu mă voi ghida după o vorbă a regretatului Cătălin Hâldan, care spunea când intra pe teren «Hai mă să le arătăm ăstora ce înseamnă Dinamo». Sunt bucuros că suporterii sunt alături de noi şi asta ne dă încredere că putem fi numărul unu".

Antrenorul Flavius Stoican e convins că Dinamo va creşte cu ajutorul lui Dănciulescu în noua postură: "Sunt fericit că Ionel Dănciulescu va ocupa această funcţie. Ajutorul pe care mi l-a dat el şi până acum a fost de mare importanţă. Sunt convins că nu ne vom opri aici, sunt convins că jucătorii vor creşte de la zi la zi. Sper să ajungem să ne ridicăm la pretenţiile suporterilor".

Ionel Dănciulescu şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist la 12 noiembrie, iar de atunci a fost team-manager al echipei Dinamo.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou